Sinistralitat i mals exemples de conducció

Sinistralitat i mals exemples de conducció

L’educació es necessària i preventiva. Tots els estudi apunten a aquestes dues idees com a fonamentals alhora d’assolir l’objectiu de reduir els accidents de tràfics al mínim possible. I no és difícil arribar a la conclusió de que l’exemple que els adults donin en quant a comportament i hàbits en el moment de col·locar-se al volant d’un vehicle és bàsic per el futur comportament vial dels més petits.

De tot això i quelcom més parla Xavier Romero des dels micròfons de  FemGirona.

Click a la imatge per escultar 

[:]

L’educació es necessària i preventiva. Tots els estudi apunten a aquestes dues idees com a fonamentals alhora d’assolir l’objectiu de reduir els accidents de tràfics al mínim possible. I no és difícil arribar a la conclusió de que l’exemple que els adults donin en quant a comportament i hàbits en el moment de col·locar-se al volant d’un vehicle és bàsic per el futur comportament vial dels més petits.

De tot això i quelcom més parla Xavier Romero des dels micròfons de  FemGirona.

Click a la imatge per escultar