La gran festa del tot terreny a ‘Les Comes 4×4 Festival’

La gran festa del tot terreny a ‘Les Comes 4×4 Festival’

La cinquena edició de ‘Les Comes 4×4 Festival’ ja ha tancat les seves portes i veient el números facilitats per l’organització es confirma que ha tornat a ser un èxit, tant de públic com d’inscripcions, amb 10.0000 aficionats ( no només catalans sinó també de la resta de l’estat i d’Europa) y 900 vehicles participants, tant dissabte com diumenge, xifres que consoliden aquesta cita amb els tot terreny com un referent a nivell europeu.

I l’equip de Reinvac va ser testimoni de que a Les Comes (Súria) es viu una autèntica festa del motor, amb una agenda atapeïda d’activitats entre les quals va destacar l’exhibició feta pel camió guanyador del Dakar 2016 de la mà de Gerad de Rooy i Moi Tarrallardona.

Per la nostra part també vàrem poder gaudir en primera persona d’algunes de les activitats programades en primera persona.

  

Enhorabona doncs a l’organització i sobre tot gràcies, moltes gràcies a tots els que us vàreu apropar fins al nostre estand per parlar y compartir l’entusiasme del mon dels 4×4. Esperem haver pogut ajudar a resoldre els dubtes plantejats sobre la homologació per a la preparció dels vostres vehicles i esperem tornar-vos a veure molt aviat.
 
 

[:]