Assamblea General de la Federació Internacional des Experts en Automòvil (FIEA)

Assamblea General de la Federació Internacional des Experts en Automòvil (FIEA)

La propera setmana tindrà lloc a Oporto l’assamblea general de la Federation Internationale des Experts en Automobile (Federación Internacional d’Experts en Automòvil – FIEA) i Reinvac compta amb la respresentació del nostre director tècnic, Xavier Romero, que actualment ocupa la vicepresidència de la Federació però que durant aquesta assamblea serà designat president.

A la següent intervenció al programa radiofónic FemGirona ens explica què és exactament aquesta Federació d’Experts en Automòvils, quins són els seu objectius i quines funcions tindrà com a president de l’agrupació.

Click a la imatge per escultar

 

   

[:]

La propera setmana tindrà lloc a Oporto l’assamblea general de la Federation Internationale des Experts en Automobile (Federación Internacional d’Experts en Automòbils – FIEA) i Reinvac compta amb la respresentació del nostre director tècnic, Xavier Romero, que actualment ocupa la vicepresidència de la Federació però que durant aquesta assamblea serà designat president.

A la següent intervenció al programa radiofónic FemGirona ens explica què és exactament aquesta Federació d’Experts en Automòvils, quins són els seu objectius i quines funicó tindrà com a president de l’agrupació.

Click a la imatge per escultar